Vacature:

 


Bedrijfsomschrijving:

Gas Terug houdt zich bezig met het opsporen van gaslekkages en het verwisselen van de Gas- en Elektra meters voor de zgn. "slimme meter”. Wij kenmerken ons door een hoge mate van betrokkenheid en een prettige werksfeer. Binnen Gas Terug ben je geen nummer maar een individu daarom vinden we jouw mening net zo belangrijk. Wij streven naar een hoge kwaliteit en bereiken dit doordat iedere mening telt en elk idee belangrijk is. Werken doe je samen!

  


   

Bovengronds gaslekzoeker

Functieomschrijving:

Voor diverse opdrachtgevers in het land zijn wij op zoek naar gaslekzoekers.  Je spreekt goed Nederlands en kunt zelfstandig werken. Je bent het liefst in de buitenlucht en hebt een goede conditie. Afwisseling is een belangrijke eigenschap van deze functie. Omgaan met vrijheid,en verantwoordelijkheid zijn kenmerkend. Je bent secuur en hebt er geen probleem mee om in je eentje je werkzaamheden uit te voeren.

 Taken:

Je controleert aan de hand van tekeningen of een tablet de ondergronds gelegen gasleidingen op lekkages. Dit doe je met gasdetectie-apparatuur. Wanneer je lekkages aantreft geef je deze door aan je opdrachtgever en ga jij verder met controleren van de gasleidingen. Per jaar heb jij de verantwoordelijkheid voor een bepaald traject, wat kan bestaan uit enkele honderden kilometers.

  Functie eisen:

-          Je beheerst de Nederlandse taal

-          Je bent in het bezit van Rijbewijs B

-          Je hebt een LBO werk- en denkniveau en kunt dit ook aantonen.

-          Je bent in het bezit van een Viag certificaat of bent bereid dit te halen.

-          Je hebt basiskennis van computers en/of tablets

-          Je kunt maatvoering op tekeningen begrijpen

-          Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat

-          Je bent bereid om het certificaat "bovengronds gaslekzoeken” te halen

 


Arbeidsvoorwaarden:

Conform het cao kleinmetaal, marktconform salaris, auto en gereedschappen van de zaak.