Woningbezitter/woningbouwcorporatie
 
Tegenwoordig horen we steeds vaker van ongelukken door gaslekkages, soms zelfs met rampzalige gevolgen. Gas Terug heeft zich daarom gespecialiseerd in het controleren van alle gasleidingen op lekkage. Netbeheerders hebben een verplichting om hun leidingnet om de paar jaar te controleren, maar voor het leidingnet in de woningen is deze controle sinds de privatisering van de netbeheerders afgeschaft.
 
Mede door de invoering van de slimme gasmeter blijkt dat er veel mis is met de gasleidingen in woning. In ca. 10% van de woningen wordt een gaslekkage aangetroffen. Sinds een aantal jaren wordt er gepleit voor het opnieuw invoeren van een verplichte keuring op de gasinstallatie in de woningen, maar tot op heden wil de overheid hier door deregulering niet aan meewerken

Men denkt vaak dat een gaslekkage met de neus is waar te nemen, echter is dit pas het geval wanneer de concentratie gas al dusdanig hoog is, dat er al een gevaarlijke situatie is ontstaan. Het omzetten van een lichtschakelaar kan dan al fataal zijn.
 
  
- Iedere lekkage kan een mogelijk gevaar opleveren voor u en uw omgeving!
 
- Een kleine lekkage kost u algauw tientallen euro's per jaar.  
 
- Een lekkage is ook nog eens slecht voor het milieu.  
 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
 
Wij kunnen voor een scherp tarief uw gasleiding cq binneninstallatie controleren op dichtheid. Indien u een lekkage heeft, zal onze monteur advies geven over de vervolgstappen. Desgewenst kunnen wij een installatiebedrijf inschakelen die de lekkage voor u oplost. Daarnaast krijgt u altijd een rapportage met de bevindingen.
 
 
Wilt u ook op uw energierekening besparen of gevaarlijke situaties voorkomen,
 maak dan snel een afspraak!!!