top of page

Gaslekdetectie leidingnet

Onze medewerker volgt met zeer nauwkeurig meetapparatuur de ondergronds gelegen leidingen waarbij hij alleen van het traject afwijkt als het door de aanwezigheid van bebossing niet mogelijk is om het traject te volgen. In dat geval voert de medewerker een visuele controle uit op de bodemgesteldheid. 

Onze medewerker let altijd op afwijkingen die van belang kunnen zijn voor het gasleidingnet. Denkt u daarbij aan overbouwingen, waterpartijen en verzakkingen op het traject.

  

Mocht de medewerker een lekindicatie aantreffen die gevaarlijke situaties kan opleveren dan neemt hij direct contact op met de verantwoordelijke persoon.

Weersfactoren zijn bepalend voor het uitvoeren van gaslekzonderzoek en de uiteindelijke kwaliteit van de meetgegevens. Vandaar dat wij de regelgeving hanteren zoals die door netbeheer Nederland is opgesteld.

Naast de buitenleiding kunt u er ook voor kiezen om gelijktijdig uw binnenleiding te controleren. In dat geval bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen beide diensten voor u uitvoeren.

 

In iedere situatie ontvangt u van ons een rapportage met de bevindingen.

bottom of page