top of page

Woningbezitter/woningbouwcorporatie

Gaslekkages kunnen grote gevaren opleveren voor u en uw omgeving. Gas Terug is gespecialiseerd in het controleren van alle soorten gasleidingen. Netbeheerders zijn verplicht om hun gasleidingen om de paar jaar te controleren, maar voor de gasleidingen in de woningen is deze verplichting sinds de privatisering van de netbeheerders afgeschaft.
 

Mede door de invoering van de slimme gasmeter blijkt dat er veel mis is met de gasleidingen in woning. In ca. 10% van de woningen wordt een gaslekkage aangetroffen. Sinds een aantal jaren wordt er gepleit voor het opnieuw invoeren van een verplichte keuring op de gasinstallatie in de woningen, maar tot op heden wil de overheid hier door deregulering niet aan meewerken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten omvatten het controleren van gasleidingen op dichtheid en het geven van advies over vervolgstappen. Wij werken samen met installatiebedrijven om lekkages snel en efficiënt op te lossen. Onze technici geven u altijd een rapportage met de bevindingen.

Een gaslekkage kan kosten veroorzaken en slecht zijn voor het milieu. Door onze diensten te gebruiken, kunt u zich verzekeren van de veiligheid en efficiëntie van uw gasinstallatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

bottom of page